Blue Bay Curaçao

Genieten op Blue Bay resort

Geniet van het leven op een beveiligd, spectaculair resort van 220 hectare, direct aan een van de mooiste stranden van het Caribisch gebied. Dankzij uitmuntende gastvrijheid, prachtige zeezichten, golf van wereldklasse, uitgebreide recreatiefaciliteiten en 24-uurs security, biedt Blue Bay u de perfecte mix van wonen en vakantie vieren. Hier draait alles om uw welbehagen, veiligheid en kwaliteit van leven. 

Het strand van Blue Bay is een authentiek paradijs, maar met alle voorzieningen van de moderne samenleving binnen handbereik. Authentiek, want Blue Bay is een van de weinige resorts met een eigen natuurlijke baai, een van de breedste en mooiste stranden van Curaçao. Hier ontspan je in de schaduw van de wuivende palmbomen, duik je in het azuurblauwe water en geniet je van een cocktail, beach bite of massage.

Het is leven in een idyllische omgeving, maar zonder geïsoleerd te zijn. Blue Bay ligt op slechts een paar minuten rijden van de luchthaven en van de vele uitgaansgelegenheden, winkels en attracties van Willemstad.

Aquamarine is een heerlijke ontwikkeling op Blue Bay. Aan de kleinste details is veel aandacht besteed. Van de aantrekkelijke ligging tot de eersteklas materialen: alles dient om uw woongenot te maximaliseren.

Het resultaat is een superieure woonervaring. Wakker worden, in je ogen wrijven en nog steeds in een droom zijn. Uitkijkend over de golfbaan. Genieten van de verfrissende omhelzing van de zee op slechts een steenworp afstand. Aquamarine is de belichaming van de Caribische luxe levensstijl.

Beach & Golf Resort
Uitdagende 18 holes golfbaarn
Health Club Blue Bay Fit
Uitgebreid netwerk van wandel en joggingpaden
Tenniscourt
Proef culinaire hoogstandjes bij restaurants als Bras Boer, Lemongrass of Blue Bay Beach Restaurant
Entertainment en intieme concerten door lokale en internationale artiesten